Afspilning på en iPod®

Dit digitale SoundDock-musiksystem er klar til brug, så snart du har sluttet det til strøm.

Sæt din iPod i dockingstationen på forsiden af systemet

Vælg en sang for at afspille den fra din iPod

Du bør kunne høre musikken med det samme

Med knapperne + og – på hver side af docken og på fjernbetjeningen kan du justere systemets lydstyrke

Hvis SoundDock er sluttet til en stikkontakt, genoplades din iPod, når den er docket i systemet

Bemærk:

Når der er sluttet øretelefoner til din iPod, kommer der lyd både fra øretelefonerne og fra systemet

iPod-navigationsknapperne fungerer fuldt ud, mens din iPod er docket i systemet

iPod-klikhjulet ændrer kun lydstyrken for hovedtelefonerne. Den har ingen indvirkning på SoundDock-systemets lydstyrke