Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Afspilning på en iPod®

Gælder for:

Sådan afspiller du en iPod eller iPhone® med det digitale SoundDock 10-musiksystem:

Sæt din iPod eller iPhone i docken. Dockindikatoren lyser på frontpanelet

Brug Bose®-fjernbetjeningen til at styre systemfunktioner

Bemærk:

Dit SoundDock 10-system oplader din iPod/iPhone, når den er docket

Dit SoundDock 10-system leveres med en universel dockadapter, som passer til de fleste iPod-modeller

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback