90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Afspilning af en cd

Sæt cd'en ind (med etiketten opad) i cd-åbningen under frontdisplayet. Cd-afspilleren trækker automatisk cd'en ind og starter afspilningen.

Funktioner på fjernbetjeningen til cd-afspilning:

play/pause: tryk på play/pause for at stoppe afspilningen af en cd midlertidigt. den forløbne tid blinker, mens afspilningen af cd'en er standset. tryk på play/pause igen for at genoptage afspilningen.

seek/track tilbage: tryk én gang for at gå til starten af det aktuelle nummer. tryk to gange for at gå til starten af det forrige nummer.

seek/track fremad: tryk én gang for at gå til næste nummer.

tune/mp3: tryk på knapperne, og hold dem nede for hurtigt at scanne bagud eller fremad gennem et nummer.

stop/eject: tryk på stop/eject for at stoppe en cd. tryk på stop/eject igen for at skubbe en cd ud. hvis der afspilles en cd, skal du trykke på knappen og holde den nede for at stoppe en cd og skubbe den ud.

bemærk: når du afspiller en stoppet cd, starter den altid igen fra dér, hvor den blev stoppet.

Mens musik-cd'en afspilles, vises der cd-kildeoplysninger på dit display.

Bemærk: Hvis du skubber en cd ud, men ikke fjerner den fra cd-afspillerens åbning inden for 10 sekunder, trækker cd-afspilleren cd'en tilbage ind i afspilleren og indlæser den igen, men afspiller den ikke.

Forsigtig: INDSÆT IKKE mini-cd'er eller cd'er, der ikke er runde, i cd-afspilleren. Disse cd'er afspilles muligvis ikke korrekt og kan påvirke systemets evne til at skubbe dem ud.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback