Placering af højttaleren

Når du bruger SoundLink®-højttaleren indendørs, kan lydkvaliteten variere afhængigt af, hvor højttaleren er placeret i lokalet. Når du flytter højttaleren rundt i et rum eller fra rum til rum, bør du have følgende retningslinjer i baghovedet:

• Højttaleren er designet til at lyde bedst, når den er placeret på en hylde, en skænk, et skrivebord eller et køkkenbord, der er 70 til 140 cm højt
  • For at opnå den bedst mulige basrespons bør højttaleren placeres tæt på en væg. Basresponsen reduceres, jo tættere højttaleren placeres mod midten af et lokale
  • Når du bruger højttaleren, bør du altid bruge dækslet som fod. Læg ikke højttaleren på dens bagside. Der kommer lyd både fra enhedens forside og bagside
  • Højttaleren bør ikke placeres i små områder, der er omsluttet på alle sider med undtagelse af forsiden, da dette vil have en negativ indvirkning på lydkvaliteten
  • Placer ikke enheden på våde eller snavsede underlag. Hvis du gør det, kan der komme snavs, sand eller væske i højttaleren, når dækslet lukkes

Bemærk: Hvis du bruger din højttaler udendørs, skal du regne med, at lydkvaliteten ændres, efterhånden som du bevæger dig længere væk fra højttaleren.