Udførelse af en produktnulstilling

Følg disse trin for at udføre en nulstilling af betjeningskonsollen:

på konsolenheden skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede i 5 sekunder, indtil kontrollampen på konsolenheden skifter til rød

tryk på tænd/sluk-knappen, og slip igen for at genstarte systemet. strømlampen skifter fra at blinke grønt til at lyse grønt konstant, når systemet er tændt og klar til brug

Bemærk: Det er ikke nødvendigt at fjerne netledningen fra konsolenheden.