Parring af din Bluetooth®-enhed

Når dine hovedtelefoner er tændt, skal du trykke på tænd/sluk/Bluetooth -knappen og holde den nede, indtil du hører “Klar til parring”, eller Bluetooth-indikatoren blinker blåt.

Tænd/sluk/Bluetooth -knap

På din Bluetooth-enhed skal du aktivere Bluetooth

Tip:  Bluetooth -funktionen findes typisk i menuen  Indstillinger .

Vælg dine Bose SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner på listen over enheder

Når parringen er gennemført, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>", og Bluetooth-indikatoren lyser hvidt.