Parring af din Bluetooth®-enhed med NFC

NFC (Near Field Communication) er kortrækkende kommunikation, der kræver, at enheder skal være inden for ca. fem cm fra hinanden for at kommunikere. Hvis din enhed understøtter NFC, kan du nemt parre den med højttaleren:

Når din SoundLink-højttaler er tændt, skal du låse Bluetooth-enheden op og slå både Bluetooth- og NFC-funktionerne til. De kan typisk findes under enhedens indstillinger. Se brugervejledningen til din enhed for yderligere oplysninger

Tryk NFC-berøringspunktet på Bluetooth-enheden mod midten øverst på din SoundLink-højttaler. Din enhed beder dig muligvis om at acceptere parring

Bemærk: Du skal muligvis trykke forskellige områder på enheden for at finde NFC-berøringspunktet. Placeringen af berøringspunktet varierer alt efter enhed, men kan typisk findes bag på smartphones

Når enhederne er parret, hører du en tone fra højttaleren og, hvis aktiveret, en stemmemeddelelse, der siger "Tilsluttet til <enhedens navn>." Højttalerens Bluetooth-indikator lyser også hvidt for at bekræfte dette