Parring af din Bluetooth®-enhed med NFC

NFC (Near Field Communication) er kortrækkende kommunikation, der kræver, at enheder skal være inden for ca. fem cm fra hinanden for at kommunikere. Hvis din enhed understøtter NFC, kan du nemt parre den med hovedtelefonerne:

Mens dine hovedtelefoner er tændt, skal du låse op for din enhed og aktivere Bluetooth- og NFC-funktionerne. Se brugervejledningen til din enhed for at få flere oplysninger om disse funktioner

Tryk NFC-berøringspunktet på din Bluetooth-enhed mod bagsiden af inline-fjernbetjeningen. Din enhed beder dig muligvis om at acceptere parring

Bemærk: Du skal muligvis flytte inline-fjernbetjeningen til forskellige områder på enheden for at finde NFC-berøringspunktet. Det er muligvis ikke midterst på enheden.

Når parringen er gennemført, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>", og Bluetooth-indikatoren på højre øreindsats lyser hvidt