Gratis levering og gratis returnering
 

Parring af din mobilenhed med Bose® Connect-appen

Tænd for hovedtelefonerne

TÆND/SLUK-/BLUETOOTH -knap

Download Bose® Connect-appen, og følg tilslutningsvejledningen på skærmbilledet

Når parringen er gennemført, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>", og Bluetooth-indikatoren lyser hvidt.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback