Parring af din Bluetooth®-enhed med din Bose SoundLink Mobile-højtaler

Parring sker, når to Bluetooth®-enheder kommunikerer med hinanden og opretter forbindelse. Der gemmes en registrering af oplysninger om denne forbindelse i hukommelsen på hver enhed. Når du har parret en enhed med SoundLink®-højttaleren, behøver du ikke at parre den igen. SoundLink®-højttaleren kan parres med op til seks Bluetooth®-enheder. Den kan dog kun oprette forbindelse til og afspille lyd fra én enhed ad gangen.

Følg disse trin for at parre en Bluetooth®-enhed:

Bluetooth-knappen fremhævet på SoundLink-højttaleren
  • Sørg for, at Bluetooth®-enheden og SoundLink®-højttaleren er tændt, tryk på Bluetooth-knappen på højttaleren, og hold den nede i tre sekunder for at gøre højttaleren synlig. Bluetooth®-indikatoren på forsiden af højttaleren tænder og slukker langsomt ca. én gang i sekundet for at vise, at højttaleren er synlig
  • Søg efter din højttaler i Bluetooth-indstillingerne på din enhed. Denne funktion kaldes "Tilføj enhed" eller "Par ny enhed". Det gør det muligt for din enhed at registrere SoundLink®-højttaleren
  • Vælg "Bose SoundLink" i Bluetooth®-listen på din enhed
  • Hvis din enhed beder om et kodeord, skal du indtaste 0000 og trykke på OK. Nogle enheder beder dig også om at acceptere forbindelsen. Din Bluetooth®-enhed angiver, når parringen er gennemført. SoundLink®-højttaleren angiver, at parringen er gennemført, når Bluetooth®-indikatoren holder op med at tænde og slukke og lyser permanent

Sådan tilsluttes en enhed

Hvis du vil tilslutte en enhed, som er parret tidligere, skal du trykke på Bluetooth®-knappen på SoundLink®-højttaleren. Bluetooth®-indikatoren på højttaleren tænder og slukker ca. to gange i sekundet, indtil enheden opretter forbindelse. Derefter holder indikatoren op med at blinke og lyser permanent, når højttaleren og enheden har oprettet forbindelse med hinanden.

Sådan parrer du yderligere enheder

Sørg for, at den ekstra Bluetooth®-enhed og SoundLink®-højttaleren er tændt, tryk på Bluetooth®-knappen på højttaleren, og hold den nede i tre sekunder for at gøre højttaleren synlig. Følg derefter trin 2-4 ovenfor.

Bemærk: SoundLink®-hukommelsen kan rumme op til seks parrede enheder. Du kan parre mere end seks enheder, men hukommelsen vil aldrig indeholde mere end seks. Hvis hukommelsen er fuld med seks enheder, og der parres med en ekstra enhed, slettes den enhed, der for længst tid siden har været i brug, fra hukommelsen og erstattes af den nye enhed.

Rydning af hukommelsen

På SoundLink®-højttaleren skal du trykke på Bluetooth®-knappen og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil du hører en tone. SoundLink®-højttaleren rydder alle Bluetooth®-enheder fra dens hukommelse og bliver derefter synlig.