Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

Når du tænder din højttaler første gang, vil højttaleren automatisk søge efter din mobilenhed.

Sådan tilsluttes en Bluetooth-enhed:

Når du har tændt for din højttaler, skal du trykke på Bluetooth-knappen og holde den nede, indtil du hører "Klar til tilslutning", og Bluetooth-indikatoren blinker blåt

Slå Bluetooth til på den enhed, du vil tilslutte. Det kan typisk findes under enhedens indstillinger

Vælg din SoundWear højttaler fra Bluetooth-listen på din enhed

Når tilslutningen er gennemført, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>”, og Bluetooth-indikatoren lyser hvidt

Sådan tilsluttes en ekstra mobilenhed:

Du kan gemme op til otte parrede mobilenheder på højttalerens parringsliste, og din højttaler kan aktivt forbindes til to mobilenheder ad gangen.
Du kan dog kun afspille lyd fra én enhed ad gangen.

Tryk på og hold Bluetooth-knappen nede, indtil Bluetooth-indikatoren blinker blåt, og du hører "Klar til at tilslutte en anden enhed"

Tilslut din enhed til højttaleren ved hjælp af ovenstående trin

Sådan identificerer og skifter du mellem tilsluttede enheder:

Tryk på Bluetooth-knappen for at høre, hvilke enheder der er tilsluttet i øjeblikket

Sæt lyden på den første enhed på pause

Afspil lyden på din anden enhed

Sådan fjerner du en enhed:

Slå Bluetooth-funktionen fra på din tilsluttede enhed

Sådan genopretter du forbindelse til en enhed:

Når højttaleren er tændt, vil den forsøge at genoprette forbindelse til de seneste to tilsluttede enheder. Enhederne skal være inden for rækkevidde (9 meter) og tændt.

Du kan nemt administrere Bluetooth-forbindelser med Bose Connect-appen.