Parring af en Bluetooth®-enhed

Når du tænder din højttaler første gang, vil højttaleren automatisk søge efter din mobilenhed.

Sådan parres en Bluetooth-enhed:

På den enhed, du vil parre, skal du slå Bluetooth til. Det kan typisk findes under enhedens indstillinger

Vælg din Bose Revolve SoundLink højttaler på listen over enheder

Når parringen er gennemført, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>”, og Bluetooth-indikatoren lyser hvidt

Du kan gemme op til 8 parrede mobilenheder i højttalerens parringsliste.

Såsan parres en ekstra mobilenhed:

Tryk på og hold Bluetooth®-knappen nede, indtil Bluetooth-indikatoren blinker blåt, og du hører "Klar til at parre en anden enhed"

Par din enhed til højttaleren ved hjælp af ovenstående trin

Du kan gemme op til otte parrede mobilenheder på højttalerens parringsliste, og din højttaler kan aktivt forbindes til to mobilenheder ad gangen.
Du kan dog kun afspille lyd fra én enhed ad gangen.

Sådan identificerer og skifter du mellem tilsluttede enheder:

Tryk på Bluetooth®-knappen for at høre, hvilke enheder der er tilsluttet i øjeblikket

Sæt lyden på den første enhed på pause for at skifte til den anden enhed

Afspil lyden på din anden enhed

Sådan fjerner du en enhed:

Slå Bluetooth-funktionen fra på din enhed

Hvis din enhed understøtter parring via NFC, skal du trykke på og holde NFC-berøringspunktet på din enhed mod midten øverst på højttaleren. Målområdet er Bose-logoet

Sådan genopretter du forbindelse til en enhed:

Når højttaleren er tændt, vil den forsøge at genoprette forbindelse til de seneste to tilsluttede enheder. Enhederne skal være inden for rækkevidde, og de skal være tændt. Hvis din enhed understøtter parring via NFC, skal du trykke på og holde NFC-berøringspunktet på din enhed mod toppen af højttaleren. Målområdet er Bose-logoet.