90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Parring af en Bluetooth®-enhed

Parring finder sted, når to Bluetooth-enheder kommunikerer med hinanden og opretter en forbindelse. Oplysninger om denne forbindelse gemmes derefter i begge enhedernes hukommelse. Når du har parret en enhed med SoundLink® Mini Bluetooth højttaleren, behøver du ikke at parre den igen. Højttaleren kan parres med op til seks Bluetooth-enheder. Den kan dog kun oprette forbindelse til og afspille lyd fra én enhed ad gangen.

Følg disse trin for at parre med en Bluetooth enhed:

Sørg for, at Bluetooth-enheden og SoundLink®-minihøjttaleren er tændte, og tryk på Bluetooth på højttaleren for at gøre den synlig. Bluetooth-indikatoren på højttaleren blinker blåt for at vise, at højttaleren er synlig

Bluetooth

Sæt din Bluetooth-enhed som "synlig". Det gør det muligt for din enhed at opdage SoundLink®-minihøjttaleren

Find listen med Bluetooth-enheden i enhedens brugergrænseflade. Vælg "Bose Mini SoundLink" på listen

Hvis Bluetooth-enheden beder dig om en adgangskode, skal du indtaste 0000 (fire nuller) og trykke på "OK". Nogle enheder beder dig også om at acceptere forbindelsen.

Højttaleren angiver, at parringen er fuldført, når du hører en tone, og Bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt

Følg disse trin for at oprette forbindelse til en tidligere parret enhed:

Tryk på TÆND/SLUK-knappen for at tænde højttaleren. Bluetooth-indikatoren blinker hvidt

Tænd/sluk

Slå Bluetooth til på din mobilenhed, hvis det ikke allerede er tændt. Højttaleren angiver, at parringen er fuldført, når du hører en tone, og Bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt

Hvis højttaleren er synlig (blinker blåt), og du vil tilbage til tilslutningstilstand, skal du trykke på Bluetooth. Indikatoren blinker hvidt, og Bose® SoundLink®-minihøjttaleren går i tilslutningstilstand.

Bluetooth

Højttalerhukommelse

Bose® SoundLink®-minihøjttalerens hukommelse kan indeholde op til seks parrede enheder. Når hukommelsen er fyldt op, og der parres endnu en enhed, slettes den enhed, som har været brugt for længst tid siden fra hukommelsen, og den erstattes af den nye parrede enhed.

Hvis du vil rydde hukommelsen for alle enheder, skal du trykke på Bluetooth og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil du hører en tone. Alle Bluetooth-enheder ryddes fra højttaleren, og Bose® SoundLink®-minihøjttaleren bliver synlig.

Bluetooth

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback