Parring af en Bluetooth®-enhed

Sådan parrer du en Bluetooth-enhed med din SoundLink-højttaler:

På den enhed, du vil parre, skal du slå Bluetooth til. Det kan typisk findes under enhedens indstillinger

På SoundLink-højttaleren skal du trykke kort på Bluetooth -knappen og holde den nede, indtil Bluetooth-indikatoren begynder at blinke langsomt blåt

På den enhed, der skal parres, skal du åbne Bluetooth-indstillinger og vælge "Bose SoundLink" fra den tilgængelige liste over enheder

Bemærk: Du skal muligvis vælge "Søg eller "Scan" i enhedens Bluetooth-indstillinger, før SoundLink-højttaleren vises.

Hvis Bluetooth-enheden kræver en adgangskode, skal du indtaste den, hvis du har lavet en. Hvis du ikke har oprettet en adgangskode, skal du indtaste 0000 (fire nuller) og trykke på "OK."

If the device asks you to accept the connection or allow access to your contacts, choose to accept (access to contacts is useful for the speakerphone feature)

Parringen er fuldført, når du hører en tone, og Bluetooth-indikatoren lyser hvidt

Din SoundLink-højttaler husker de sidste 8 parrede enheder. Næste gang du vil tilslutte en enhed, du allerede har parret, skal du aktivere Bluetooth på enheden, tænde din SoundLink-højttaler og afvente tonen, der angiver, at der er oprettet forbindelse.

Bemærk: Højttaleren forsøger at oprette forbindelse til alle enheder i dens hukommelse, alt efter hvilke enheder der senest blev tilsluttet. Så det kan tage længere tid at oprette forbindelse til en enhed, der ikke er den senest tilsluttede enhed. Hvis en tidligere parret enhed ikke opretter forbindelse, skal du kontrollere, at højttalerens<>Bluetooth-indikator blinker hvidt. Hvis den blinker blåt, skal du trykke på højttalerens Bluetooth-knap, så den blinker hvidt.