Parring af en Bluetooth®-enhed

parring finder sted, når to bluetooth-enheder kommunikerer med hinanden og opretter en forbindelse. oplysninger om denne forbindelse gemmes derefter i begge enhedernes hukommelse. når du har parret en enhed med soundlink® color bluetooth-højttaleren, behøver du ikke at parre den igen. højttaleren kan parres med op til otte bluetooth-enheder. den kan dog kun oprette forbindelse til og afspille lyd fra to enheder ad gangen.

Følg disse trin for at parre med en Bluetooth enhed:

sørg for, at både bluetooth-enheden og soundlink® color-højttaleren er tændte, og tryk på bluetooth på højttaleren for at gøre den synlig. bluetooth-indikatoren på højttaleren blinker blåt for at vise, at højttaleren er synlig

Bluetooth

angiv din bluetooth-enhed som "synlig". det gør det muligt for din enhed at finde soundlink® color-højttaleren

find listen med bluetooth-enheden i enhedens brugergrænseflade. vælg "bose color soundlink" på listen

hvis bluetooth-enheden spørger dig om en adgangskode, skal du indtaste 0000 (fire nuller) og trykke på "ok". nogle enheder beder dig også om at acceptere forbindelsen

højttaleren angiver, at parringen er fuldført, når du hører en tone, og bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt

Følg disse trin for at oprette forbindelse til en tidligere parret enhed:

tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde højttaleren. bluetooth-indikatoren blinker hvidt

Power

slå bluetooth til på din mobile enhed, hvis det ikke allerede er tændt. højttaleren angiver, at parringen er fuldført, når du hører en tone, og bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt

bemærk: hvis højttaleren er synlig (blinker blåt), og du vil tilbage til tilslutningstilstand, skal du trykke på bluetooth. indikatoren blinker hvidt, og soundlink® color-højttaleren går i tilslutningstilstand.

Bluetooth

Højttalerhukommelse

soundlink® color-højttalerens hukommelse kan indeholde op til otte parrede enheder. når hukommelsen er fyldt op, og der parres endnu en enhed, slettes den enhed, som har været brugt for længst tid siden fra hukommelsen, og den erstattes af den nye parrede enhed.

hvis du vil rydde hukommelsen for alle enheder, skal du trykke på bluetooth og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil du hører en meddelelse/tone. alle bluetooth-enheder ryddes fra højttaleren, og soundlink® color-højttaleren bliver synlig.

Bluetooth