Parring af en Bluetooth®-enhed

for at bluetooth-aktiverede enheder (smartphones, tablets osv.) kan arbejde sammen med dine hovedtelefoner skal enheden og hovedtelefonerne parres. når hovedtelefonerne og en enhed er blevet parret, opretter de automatisk forbindelse, når de tændes.

sådan parres hovedtelefonerne med enheden:

Skub betjeningsmodulets tænd/sluk-knap til positionen "On", så den grønne farve er synlig

tryk på knapperne multifunction og volume + samtidigt, og hold dem nede, indtil bluetooth-indikatoren blinker lilla. hovedtelefonerne er nu synlige og klar til at blive parret med din enhed

tænd din bluetooth-aktiverede enhed, og sørg for, at bluetooth er sat på "on" på enheden

på din enhed skal du finde listen over bluetooth-enheder og vælge "bose ae soundlink"

hvis din bluetooth-enhed beder om et kodeord, skal du indtaste 0000

bemærk: hvis bluetooth -indikatoren ikke lyser blåt, er den trådløse forbindelse ikke oprettet.

sluk hovedtelefonerne, og gentag trin 1 til 5