Parring af hovedtelefonerne med din enhed (med video)

Følg disse trin for at parre hovedtelefonerne med din enhed:

På højre ørekop skal du skubbe tænd/sluk/Bluetooth®-knappen hele vejen op til Bluetooth-symbolet og holde den nede, indtil du hører "Klar til parring" eller kan se, at Bluetooth-indikatoren blinker blåt.

Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din mobilenhed. (Bluetooth-menuen findes normalt i menuen Indstillinger.)

Vælg "Bose OE SoundLink" på listen over enheder.

Du kan høre "Tilsluttet til <enhedens navn>", eller du kan se, at Bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt.

Bemærk: Se brugervejledningen til din mobile enhed for at få mere at vide om, hvordan den parres med/tilsluttes andre enheder.