Parring af hovedtelefoner med enheden

Følg disse trin for at parre hovedtelefonerne med din enhed:

på højre ørekop skal du skubbe tænd/sluk/bluetooth®-knappen hele vejen op til bluetooth-symbolet og holde den nede, indtil du kan høre "ready to pair" eller kan se, at bluetooth-indikatoren blinker blåt.

sørg for, at bluetooth er aktiveret på din mobile enhed. (bluetooth-menuen findes normalt i menuen for indstillinger.)

Vælg "Bose OE SoundLink" på listen over enheder.

du kan høre "connected to <enhedens navn>", eller du kan se, at bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt.

Bemærk: Se brugervejledningen til din mobile enhed for at få mere at vide om, hvordan den parres med/tilsluttes andre enheder.