Stereo- og festtilstand

Du kan parre dine Bose-højttalere for at afspille i følgende tilstande ved hjælp af Bose Connect-appen (anbefales) eller ved hjælp af højttalernes betjeningsknapper:

• Festtilstand (venstre og højre højttaler unisont)
  • Stereotilstand (højre og venstre højttaler separat)

Se din Bose-brugervejledning for at finde ud af, om din sekundære højttaler understøtter disse tilstande.

Sådan bruges fest- og stereotilstand med Bose Connect-appen

Tænd for begge højttalere.

Sørg for, at mindst én højttaler er parret med din mobilenhed.

Vælg ikonet for festtilstand nederst på skærmen i Connect-appen.

Vælg "FORTSÆT".

Vent på, at højttalerne forbindes. Når forbindelsen er oprettet, er du i festtilstand.

Vælg "(STEREO L/R)" for at skifte til stereotilstand.

Vælg "(STEREO L/R)" igen for at skifte tilbage til festtilstand.

Sådan bruges festtilstand manuelt

Sørg for, at begge højttalere er tændt

Sørg for, at en højttaler er tilsluttet via Bluetooth® til din mobilenhed

På den højttaler, der er tilsluttet enheden, skal du trykke på knapperne Bluetooth og Lydstyrke + samtidigt og holde dem nede

Slip knapperne, når du hører "Tryk på knapperne for Bluetooth og lydstyrke ned samtidigt på en anden Bose-enhed"

På den anden højttaler skal du trykke på knapperne Bluetooth og lydstyrke - samtidigt

Slip knapperne, når højttaleren udsender en tone. Efter 10 sekunder vil du høre "Festtilstand" fra begge højttalere samtidigt. Festtilstand er aktiveret. Du kan nu afspille lyd unisont ved hjælp af din mobilenhed

Sådan bruges stereotilstand manuelt

På den ene højttaler, skal du trykke på knapperne Bluetooth og lydstyrke + samtidigt

Slip knapperne, når du hører "Stereotilstand". Du hører "Venstre" fra den venstre højttaler og "Højre" fra den højre højttaler. Stereotilstand er aktiveret. Du kan nu afspille lyd i stereo ved hjælp af din mobilenhed

Konfigurer dine højttalere til Festtilstand. Se punkterne ovenfor

For at skifte mellem Fest- og Stereotilstand, skal du trykke på knapperne Bluetooth og lydstyrke + samtidigt.

Hvis du vil deaktivere Fest- eller Stereotilstand, skal du gøre et af følgende på en af højttalerne:

• Tryk på og hold Bluetooth-knappen nede, indtil du hører "Bose-højttalere ikke forbundet"
  • Tryk på og hold multifunktions- og lydstyrke + -knapperne nede samtidigt, indtil du hører "Bose-højttalere ikke forbundet"
  • Tryk på tænd/sluk-knappen for at slukke højttaleren