Parring af flere telefoner med multipunkt

multipunktfunktionen gør, at dit bose® bluetooth®-headset kan have en aktiv forbindelse til to mobiltelefoner. det betyder, at headsettet er klar, når du f.eks. vil foretage eller modtage opkald fra enten din private telefon eller din arbejdstelefon.

før opsætning af multipunktsfunktionen skal mindst én anden bluetooth®-aktiveret enhed gemmes i headsettets liste over parrede enheder. se parring af headsettet med din enhed for mere information om, hvordan du gemmer en bluetooth®-aktiveret enhed på listen over parrede enheder.

følg disse trin for at aktivere og konfigurere multipunktfunktionen:

I bunden af headsettet skal du skubbe tænd/sluk-knappen til On, så den grønne farve er synlig

sæt bluetooth® til "off" på alle bluetooth®-aktiverede enheder, der allerede parret med headsettet. bluetooth®-lyset blinker hurtigt (én gang i sekundet) for at angive, at den ikke længere er sluttet til den parrede enhed

øverst på headsettet skal du trykke på volume + og call og holde dem nede i 5 sekunder for at aktivere multipunktsfunktionen. bluetooth®-lyset blinker langsomt (én gang hvert andet sekund)

Volume +

Call

sæt bluetooth® til "on" på den nye telefon. det kan variere på nogle telefoner. se brugervejledningen til din bluetooth®-aktiverede enhed for yderligere hjælp

find bluetooth®-enhedslisten i den nye telefons bluetooth®-menu. det kan være nødvendigt manuelt at scanne efter enheden og vælge "bose bt1." når de to enheder forbindes, blinker bluetooth®-indikatoren på headsettet og lyser derefter konstant blåt for at markere, at der er oprettet forbindelse. indikatoren slukkes i 30 sekunder efter første parring. hvis mobiltelefonen beder om en adgangskode, skal du indtaste cifrene 0000 og trykke på ok. nogle telefoner vil muligvis også bede dig om at acceptere forbindelsen

Sluk headsettet

på begge telefoner skal du sætte bluetooth® på "on"

Tænd headsettet

headsettet kan genkende bluetooth®-enheder baseret på prioritet. som standard er den første parrede bluetooth®-enhed første prioritet, og den anden bluetooth®-enhed bliver anden prioritet. hvis du vil teste, hvilken telefon der har den højeste prioritet, skal du dobbeltklikke på knappen call. den enhed, der foretager et udgående opkald, er første prioritet. når telefonens prioritet er fastsat, gælder følgende regler:

Call

Når du foretager et udgående opkald

Enhed, der er første prioritet

hvis du trykker på knappen call på headsettet, aktiveres stemmekommandoer (hvis aktiveret)

Call

Opkald kan foretages manuelt

Enhed, der er anden prioritet

Opkald kan kun foretages manuelt. Når et opkald er foretaget manuelt, bliver enheden første prioritet

Når du besvarer et indgående opkald

Enhed, der er første prioritet

Ringetonen kan høres i headsettet

hvis du trykker på knappen call, tages opkaldet

Call

Enhed, der er anden prioritet

Ringetonen kan ikke høres via headsettet

hvis du trykker på knappen call, tages opkaldet. når et opkald er taget, bliver enheden derefter første prioritet

Call

Hvis en af de to enheder slukkes, får enheden, der stadig er tændt, første prioritet.