Sådan parres en NFC-enhed

For at parre en enhed skal den understøtte Bluetooth-parring med NFC (Near Field Communication). Se enhedens dokumentation for at kontrollere ovenstående.

Mens dine hovedtelefoner er tændt, skal du låse op for din enhed og aktivere Bluetooth®- og NFC-funktionerne. Se brugervejledningen til din enhed for at få flere oplysninger om disse funktioner

Tryk NFC-berøringspunktet på din enhed mod bagsiden af inline-fjernbetjeningen. Din enhed beder dig muligvis om at acceptere parring

Når parringen er gennemført, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>", og Bluetooth-indikatoren lyser hvidt

Bemærk: NFC er kortrækkende kommunikation, der kræver, at enheder skal være inden for ca. fem cm fra hinanden for at kommunikere. Hvis parringen ikke lykkes, kan du finde enhedens NFC-berøringspunkt ved hjælp af brugervejledningen. Når den er fundet, skal du sikre dig, at berøringspunktet placeres mod bagsiden af inline-fjernbetjeningen under parringen.