Parring af en enhed med NFC

Hvis din enhed understøtter NFC (Near Field Communication), kan du nemt parre den med hovedtelefonerne.

sørg for, at både nfc og bluetooth® er aktiveret på den enhed, der skal parres. se brugervejledningen til din enhed for yderligere oplysninger

Tænd for hovedtelefonerne

Anbring forsigtigt enheden op imod midten af højre ørekop i et kort øjeblik

Hvis enheden beder dig om at acceptere parringen, skal du vælge at acceptere

når de er parret kan du høre "connected to [enhedens navn]" fra hovedtelefonerne (hvis talemeddelelser er aktiveret), og bluetooth-indikatoren lyser hvidt

Bemærk: NFC er kortrækkende kommunikation, der kræver, at enheder skal være inden for ca. fem cm fra hinanden for at kommunikere. Hvis parringen ikke lykkes, skal du se dokumentationen til enheden for at finde dens NFC-touchpoint. Når det er fundet, skal du gentage ovenstående trin og sikre, at touchpointet er placeret mod midten af højre ørekop under trin 3.

Hvis enheden ikke understøtter NFC, skal du se Parring af hovedtelefoner med enheden.