Parring af en Bluetooth®-enhed med NFC

Hvad er NFC?

NFC er en teknologi, der gør det muligt at etablere trådløs kommunikation mellem  Bluetooth -enheder blot ved at lade dem røre hinanden. Se brugervejledningen til din enhed for at finde ud af, om din model understøtter NFC.

Sådan parrer du din enhed:

Tænd for hovedtelefonerne

Lås enheden op, og slå Bluetooth- og NFC-funktionerne til.  Se brugervejledningen til din enhed for at få flere oplysninger om disse funktioner

Tryk NFC-berøringspunktet på din enhed mod NFC-berøringspunktet på dine hovedtelefoner. Din enhed beder dig muligvis om at acceptere parring

Når parringen er gennemført, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>", eller Bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt.

Når hovedtelefonerne er tændt, vil de forsøge at oprette forbindelse igen til de seneste to tilsluttede enheder. Sørg for, at enhederne er inden for rækkevidde og tændt med Bluetooth aktiveret.