Parring af en Bluetooth®-enhed med NFC

Hvad er NFC?

NFC er en teknologi, der gør det muligt at etablere trådløs kommunikation mellem Bluetooth-enheder blot ved at lade dem røre hinanden. Du kan finde oplysninger om, hvorvidt din model understøtter NFC, i brugervejledningen til din enhed.

Tænd for hovedtelefonerne.

Lås enheden op, og slå Bluetooth- og NFC-funktionerne til.  Se brugervejledningen til din enhed for at få flere oplysninger om disse funktioner.

Tryk NFC-berøringspunktet på din enhed mod NFC-berøringspunktet på dine hovedtelefoner.
Din enhed beder dig muligvis om at acceptere parring.

Når parringen er gennemført, hører du “Tilsluttet til <enhedsnavn>”, eller Bluetooth-indikatoren lyser hvidt.

Når hovedtelefonerne er tændt, vil de forsøge at oprette forbindelse igen til de seneste to tilsluttede enheder. Sørg for, at enhederne er inden for rækkevidde og tændt med Bluetooth aktiveret.