Parring af en Bluetooth®-aktiveret enhed

Gælder for:

hvis dit sounddock 10-system aldrig har været parret med en bluetooth®-enhed, skal du sætte systemets 2-benede stik i en fungerende stikkontakt og vente, indtil bluetooth®-indikatoren begynder at blinke. det angiver, at bluetooth®-docken er synlig og klar til at parre med en enhed.

Bluetooth®-indikator

bemærk: docken forbliver i synlig tilstand (op til 30 minutter, første gang den bruges), indtil du slutter en bluetooth®-stereomusiktelefon til den

følg disse trin for at parre med en bluetooth®-aktiveret enhed:

flyt bluetooth®-musiktelefonen (telefon, mp3-afspiller) tættere på sounddock 10-systemet

aktiver musikenhedens bluetooth®-funktion. yderligere oplysninger om anvendelsen af denne funktion finder du i brugervejledningen til enheden

find "bose sounddock 10" på listen med fundne bluetooth®-enheder, og vælg den

Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste kodeordet til Bose® SoundDock 10-systemet: 0000

når musikenheden bekræfter, at den er tilsluttet, skal du kontrollere, at bluetooth®-indikatoren holder op med at blinke og forbliver tændt

bemærk: du kan bruge sounddock 10-systemets fjernbetjening til at betjene den tilsluttede bluetooth®-musikenhed.

hvis din bluetooth®-stereomusikenhed mister forbindelsen, fordi den er uden for rækkevidde, forsøger docken automatisk at genoprette forbindelsen med enheden (bluetooth®-indikatoren blinker under genetablering). hvis sounddock 10-systemet ikke kan genetablere en forbindelse inden for fem minutter, slukker det.

Bluetooth®-indikator

Sådan fjerner du en enhed:

tryk på off på sounddock 10-systemets fjernbetjening

Off

brug deaktiveringskommandoen i din bluetooth®-enhed

Sådan genopretter du forbindelse til din enhed:

hvis systemet er slukket, skal du trykke på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen, dog ikke off eller aux, for at tænde systemet

Off

AUX

sounddock 10-systemet forsøger automatisk at oprette forbindelse til den bluetooth®-enhed, der sidst har været oprettet forbindelse til