Parring af en Bluetooth®-enhed

Skub tænd/sluk-knappen i retning mod Bluetooth-symbolet, og hold den, indtil du hører “Klar til parring”, eller Bluetooth-indikatoren blinker blåt.

På din Bluetooth-enhed skal du aktivere Bluetooth-funktionen.
Tip: Bluetooth-menuen findes normalt i menuen Indstillinger.

Vælg dine Bose® QuietComfort® hovedtelefoner på listen med enheder.

Når parringen er gennemført, hører du “Tilsluttet til <enhedsnavn>”, eller Bluetooth-indikatoren lyser hvidt.

Når hovedtelefonerne er tændt, vil de forsøge at oprette forbindelse igen til de seneste to tilsluttede enheder. Sørg for, at enhederne er inden for rækkevidde og tændt med Bluetooth aktiveret.