Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

Skub tænd/sluk-knappen i retning mod Bluetooth-symbolet,  og hold den, indtil du hører "Klar til tilslutning", eller Bluetooth-indikatoren blinker blåt.

På din Bluetooth-enhed skal du aktivere Bluetooth-funktionen.
Tip: Bluetooth-menuen findes normalt i menuen Indstillinger.

Vælg dine Bose QuietComfort hovedtelefoner på listen med enheder.

Når forbindelsen er oprettet, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>", eller Bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt.

Når hovedtelefonerne er tændt, vil de forsøge at oprette forbindelse igen til de seneste to tilsluttede enheder. Sørg for, at enhederne er inden for rækkevidde og tændt med Bluetooth aktiveret.