Tilslutning af en Bluetooth®-enhed

Skub tænd/sluk-knappen i retning mod Bluetooth-symbolet,  og hold den, indtil du hører "Klar til tilslutning", eller Bluetooth-indikatoren blinker blåt.

På din Bluetooth-enhed skal du aktivere Bluetooth-funktionen.
Tip: Bluetooth-menuen findes normalt i menuen Indstillinger.

Vælg dine Bose QuietComfort hovedtelefoner på listen med enheder.

Når forbindelsen er oprettet, hører du "Tilsluttet til <enhedens navn>", eller Bluetooth-indikatoren lyser konstant hvidt.

Når hovedtelefonerne er tændt, vil de forsøge at oprette forbindelse igen til de seneste to tilsluttede enheder. Sørg for, at enhederne er inden for rækkevidde og tændt med Bluetooth aktiveret.

Tilslutning ved hjælp af Bose Connect-appen

Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din enhed

Tænd for hovedtelefonerne

Hvis Bluetooth-indikatoren blinker blåt, er produktet klar til parring. Gå til trin 3

Hvis Bluetooth-indikatoren blinker hvidt, forsøger produktet at oprette forbindelse til en tidligere tilsluttet enhed. Skub tænd/sluk-knappen til Bluetooth-symbolet, og hold den nede, indtil du hører "Klar til at oprette forbindelse", eller Bluetooth-indikatoren blinker blåt

Ørekop, der viser tænd/sluk-knappen og bevægelsen til at skubbe den til Bluetooth-symbolet. Indsat billede af Bluetooth-indikator.

Åbn Bose Connect-appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bose Bluetooth-produkter

Find dine hovedtelefoner for at parre dem med enheden. Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde dine hovedtelefoner

Træk produktikonet til feltet "Træk for at tilslutte" nederst på skærmen, og slip derefter ikonet

Android-enheder: Produkterne parres. Dette bekræftes, når produktikonet vises med lydstyrkeskyderen

Apple-enheder: Der vises et pop op-vindue med instruktioner om at gå til enhedens Bluetooth-indstillinger og vælge Bose-hovedtelefonerne

Der vises muligvis et pop op-vindue, der beder om produktets tilladelse til at få adgang til opkaldsloggen for den tilsluttede enhed. Tillad adgang, så telefonens opkalds-id og stemmeinput fungerer sammen med produktet