Parring af en Bluetooth-enhed

Når dine hovedtelefoner er tændt, skal du trykke på Tænd/Sluk-/Bluetooth-knappen og holde den nede, indtil du hører "Klar til parring", eller Bluetooth-indikatoren blinker blåt

På din Bluetooth-enhed skal du aktivere Bluetooth-funktionen. Bluetooth-funktionen findes normalt i menuen Indstillinger

Vælg dine Bose QuietControl hovedtelefoner på listen over enheder. Når parringen er gennemført, hører du "Tilsluttet til", eller Bluetooth-indikatoren lyser hvidt.