Parring af en Bluetooth®-enhed

Gælder for:

Bemærk: AUX-stikket og Bluetooth kan ikke benyttes samtidig. Når AUX-stikket er tilsluttet, erBluetooth deaktiveret.

Sådan tilsluttes en Bluetooth-enhed:

Tryk og hold Bluetooth -knappen nede i ca. 3 sekunder, indtil Bluetooth-indikatoren begynder at blinke hvidt. Bluetooth-knappen er placeret i indgang 3-området på systemet's kontrolpanel

På den enhed, der skal parres, skal du slå Bluetooth til. Det finder du normalt i enhedens's indstillingsmenu under "Bluetooth"

I enhedens Bluetooth-indstillinger skal du vælge at tilføje eller søge efter tilgængelige enheder

På listen over tilgængelige enheder, der vises, skal du vælge Bose-system

Hvis enheden beder om en adgangskode/PIN-kode, skal du indtaste "0000"