Parring af en Bluetooth®-enhed

En Bluetooth-lydenhed – f.eks. en smartphone eller computer – kan oprette forbindelse til højttaleren for lydafspilning. Parring af en Bluetooth-enhed:

Mens højttaleren er tændt, skal du trykke på Bluetooth-knappen øverst på højttaleren

Hvis lysringen øverst på højttaleren ikke blinker blåt, skal du trykke og holde Bluetooth-knappen nede, indtil lysringen begynder at blinke blåt

På den enhed, der skal parres, skal du gå til "Indstillinger > Bluetooth" og tænde for Bluetooth

I enhedens Bluetooth-menu skal du vælge "Tilføj ny enhed" eller "Søg" (eller lignende) og vente på, at enheden finder Bluetooth-enheder i nærheden

Fra listen over fundne Bluetooth-enheder skal du vælge "Bose Portable Home Speaker" eller det navn, du gav højttaleren, da du sluttede den til dit Wi-Fi-netværk

Når der er oprettet forbindelse, lyser lysringen hvidt, og navnet på den tilsluttede enhed angives (hvis stemmemeddelelser er aktiveret), eller der afspilles en kort tone.

Højttaleren husker de seneste otte tilsluttede Bluetooth-enheder. For automatisk at oprette forbindelse igen senere, skal du kontrollere, at Bluetooth er aktiveret på din enhed, og derefter trykke på Bluetooth-knappen på højttaleren, mens den er tændt.