Parring af en Bluetooth®-enhed

Gælder for:

En Bluetooth-enhed – f.eks. en smartphone eller computer – kan oprette forbindelse til dit Bose-produkt og bruge det som en højttaler. Parring af en Bluetooth-enhed:

Tryk på og hold Bluetooth-knappen øverst på systemet nede, indtil lysbjælken på forsiden af systemet blinker blåt, og der høres en tone

På den enhed, der skal parres, skal du gå til Indstillinger > Bluetooth og tænde for Bluetooth

I enhedens Bluetooth-menu skal du vælge Tilføj ny enhed eller Søg (eller lignende) og vente på, at enheden finder Bluetooth-enheder i nærheden

Fra enheden med Bluetooth-enheder skal du vælge dit Bose-produkt. Hvis enheden beder om en adgangskode/PIN-kode, skal du indtaste"0000"

Når enheden er forbundet, lyser lysbjælken på forsiden af systemet hvidt, og der høres en tone.

Dit produkt husker de sidste otte tilsluttede Bluetooth -enheder. For automatisk at tilslutte igen på et senere tidspunkt skal du sørge for, at Bluetooth er aktiveret på enheden, og derefter trykke på Bluetooth-knappen på højttaleren.