En parret Bluetooth®-enhed kan ikke oprette forbindelse til højttaleren

Prøv følgende for at løse problemet:

Hvis din enhed kræver et kodeord, skal du kontrollere, at du har indtastet det rigtige kodeord

Sørg for, at Bluetooth er slået til eller aktiveret på enheden

Din Bluetooth-enhed kan være uden for rækkevidde. Prøv at flytte den nærmere højttaleren

Hvis det er muligt, skal du slukke alle andre Bluetooth-enheder i nærheden eller deaktivere deres funktionalitet

Nulstil højttaleren: Tryk på Lydløs i ti sekunder. Din Bluetooth-enhed frakobles, og Bose® SoundLink®-minihøjttaleren slukkes. Tryk på TÆND/SLUK for at tænde højttaleren igen og oprette forbindelse igen

Lydløs

Ryd højttaleren fra din liste over Bluetooth-enheder, og par derefter højttaleren igen

Ryd højttalerens hukommelse, og par derefter Bluetooth-enheden og højttaleren igen. Hvis du vil rydde højttalerens hukommelse for alle enheder, skal du trykke på BLUETOOTH og holde nede i ca. 10 sekunder, indtil du hører en tone. Alle Bluetooth-enheder ryddes fra højttaleren, og Bose® SoundLink®-minihøjttaleren bliver synlig

Bluetooth