Valgfri brug af batteri

Du kan købe et batteri for at gøre dit SoundLink® Air-system bærbart. Kontakt din lokale autoriserede Bose®-forhandler, eller gå til www.Bose.com for at få hjælp. Hvis du vil kontakte Bose pr. telefon, skal du se kontaktlisten i lynstartvejledningen. For at installere batteriet skal du følge de instruktioner, der fulgte med batteriet.

ADVARSEL: Brug kun et ægte batteri fra Bose eller en autoriseret Bose-forhandler. Bose kan ikke garantere for sikkerheden, kompatibiliteten eller brugbarheden for batterier fra andre producenter, hvis de bruges sammen med dit digitale SoundLink® Air-musiksystem.

Indikator for batteristatus

Batteristatusindikatoren på frontpanelet fortæller dig, hvornår du skal oplade batteriet. Hvis indikatoren blinker rødt, har du 20 % eller mindre af en fuld opladning tilbage. Det angiver, at der er behov for en opladning.

Et fuldt opladet batteri giver cirka tre timers brug, hvis SoundLink® Air-systemet er indstillet til maksimal lydstyrke. Hvor hurtigt batteriet aflades afhænger dog af, hvilken slags musik der afspilles, og indstillingen for lydstyrke. Du kan forlænge driftstiden for batteriet betydeligt ved at skrue ned for lydstyrken.

Manuel kontrol af batteri

Batteriindikatoren er normalt slukket for at spare på batteristrømmen. Hvis du vil kontrollere opladningsniveauet, skal du trykke på TÆND/SLUK og holde den nede og holde øje med batteriindikatorens farve.

Tænd/sluk

• Grøn: 70 % eller mere af fuld opladning
  • Gul: 20 % til 70 % af fuld opladning
  • Blinker rødt 20 % eller mindre (opladning påkrævet)

Bemærk: Batteriet bør udskiftes, hvis batteristatusindikatoren forbliver gul efter 10 timers opladning, eller hvis den tid, du kan køre på batteristrøm, forkortes væsentligt.

Batteribeskyttelsestilstand

Hvis batteriet ikke oplades, og SoundLink® Air-systemet ikke bruges i mere end 14 dage, går det i batteribeskyttelsestilstand for at spare batteristrøm. Du kan genaktivere dit SoundLink® Air-system ved at slutte strømforsyningen til systemet og oplade batteriet.

Opladning af batteriet

For at oplade batteriet skal du indsætte jævnstrømsnetledningen på strømforsyningen i jævnstrømsstikket bag på SoundLink® Air-systemet og derefter sætte strømforsyningen ind i en tændt vekselstrømskilde. Den anbefalede opladningstid er 10 timer. Batteriindikatoren forbliver gul, mens batteriet oplades, og slukkes, når batteriet er fuldt opladet.

FORSIGTIG: Batteriet skal lades helt op, før du bruger Wi-Fi-installationsprogrammet eller udfører en systemopdatering, når du kører på batteristrøm. Disse funktioner vil mislykkes, hvis batteriet ikke har nok strøm. Bemærk: Efter 30 minutter uden aktivitet på batteristrøm skifter systemet automatisk til standby og opretholder ikke Wi-Fi-forbindelsen. Tryk på en vilkårlig systemknap for at tænde igen.