Optimering af lyd

Gælder for:

• SoundDock® XT højttaler

Sørg for, at EQ i din iPod® eller iPhone® er indstillet til "Flat" eller "Off." EQ-indstillingerne påvirker lydkvaliteten, når der er forbindelse til systemet. Systemet er designet til at blive brugt sammen med EQ'en indstillet til "Flat" eller "Off." Du kan justere de fleste EQ-indstillinger i iPod eller iPhone ved at følge disse trin:

• I hovedmenuen skal du vælge indstillinger
  • Vælg musik

Bemærk: Nogle ældre enheder ikke har en musik-indstilling. I sådanne tilfælde skal du gå videre til næste trin.
  • Vælg "EQ"
  • Vælg "Flat" eller "Off"

Du kan se mere i brugervejledningen til din iPod eller iPhone