Optimering af lyd

Dine QuietComfort 3-hovedtelefoner indeholder en beskyttet teknologi, der gengiver det fulde spektrum af lyd, tydeligt og præcist. Der er ingen grund til at skrue op for lyden for at høre de fine nuancer i musikken eller at bruge tonekontroller, f.eks. en boost-funktion til bassen.

Mange bærbare lydenheder har en boost-funktion til bassen, der kan bruges til at ændre lydsignaler til hovedtelefonstikket. Du opnår den bedste lydkvalitet ved at deaktivere denne funktion på din bærbare lydenhed. At lade boost-funktionen til bassen være slået til kan medføre overdreven bas og potentiel forvrængning.

Hvis enheden er en iPod® eller anden MP3-afspiller, skal du sørge for at indstille equalizer (EQ) til "Off" eller "Flat", da der ikke er grund til kunstige lydforbedringer. Se afspillerens brugervejledning for at få oplysninger om indstilling af EQ.