Optimering af lyd

Følg disse trin for at optimere lyden fra din lydkilde:

Start med at indstille lydstyrken i den tilsluttede lydenhed til et lavt niveau, og øg derefter gradvist lydstyrken

Sørg for, at enhedens lydudgang er afbalanceret i midten for at få ens lyd i begge ører. Dette gælder ikke alle enheder. Se brugervejledningen til din lydenhed for mere information om balance, equalizing og tonekontroller, hvis nødvendigt

Sæt eventuelt EQ-indstillingen, boost-funktion til bassen og andre lydforbedringer til "Off" eller "Flat". Se brugervejledningen til din enhed for mere information om balance, equalizing og tonekontroller, hvis nødvendigt

Når du har slukket for lydforbedringer, skal du skrue gradvist op for lydstyrken og derefter kun tilføje bas og diskant, hvis det er nødvendigt

Disse hovedtelefoner har: Akustisk TriPort®-konstruktion, der kun fås fra Bose. Denne funktion giver uovertruffen lyd fra hele toneområdet uden behov for kunstig, elektronisk signalfarve. At lade EQ-indstillinger og lydforbedringer, såsom boost-funktion til bassen, være slået til kan medføre overdrevne høje og dybe lyde, og der kan forekomme potentiel forvrængning ved høje lydstyrker.