Optimering af lyd

Følg disse trin for at optimere lyden fra din lydkilde:

• Start med at indstille lydstyrken i den tilsluttede lydenhed til et lavt niveau, og øg derefter gradvist lydstyrken
  • Sørg for, at enhedens lydudgang er afbalanceret i midten for at få ens lyd i begge ører. Dette gælder ikke alle enheder. Se brugervejledningen til din lydenhed for mere information om balance, equalizing og tonekontroller, hvis nødvendigt
  • Konfigurer EQ-indstillingen, boost-funktion til bassen og andre lydforbedringer til "Off" eller "Flat". Se brugervejledningen til din enhed for mere information om balance, equalizing og tonekontroller, hvis nødvendigt
  • Når du har slukket for lydforbedringer, skal du skrue gradvist op for lydstyrken og derefter kun tilføje bas og diskant, hvis det er nødvendigt

Disse hovedtelefoner har: Akustisk TriPort®-konstruktion, der kun fås fra Bose. Denne funktion giver uovertruffen lyd fra hele toneområdet uden behov for kunstig, elektronisk signalfarve. At lade EQ-indstillinger og lydforbedringer, såsom boost-funktion til bassen, være slået til kan medføre overdrevne høje og dybe lyde, og der kan forekomme potentiel forvrængning ved høje lydstyrker.