Betjening af systemet

Tænd og sluk

Tryk på TÆND/SLUK-knappen på fjernbetjeningen for at tænde systemet. Hvis systemet er sluttet til dit Wi-Fi-netværk (Wi-Fi-indikatoren lyser blåt), kan du også tænde det ved at streame AirPlay®-lyd. Tryk på TÆND/SLUK-knappen igen for at slukke systemet (sæt på standby)

Tænd/sluk

Bemærk: Når SoundLink®-systemet er slukket, vil det bevare en forbindelse til dit Wi-Fi-netværk (hvis tilsluttet) i 30 minutter, og systemets Wi-Fi-indikator forbliver blå, men nedtonet. Efter 30 minutter uden aktivitet, går systemet automatisk på standby, og forbindelsen til dit Wi-Fi-netværk lukkes ned.

Regulering af lydstyrken

På fjernbetjeningen skal du trykke på LYDSTYRKE OP og LYDSTYRKE NED for at øge eller reducere systemets lydstyrke. Tryk på LYDLØS for at sætte systemet på lydløs; Tryk igen for at slå lyden til igen. Når lyden er slået fra, lyser LYDLØS-ikonet på frontpanelet hvidt.

Lydstyrke op

Lydstyrke ned

Lydløs

Lydløs-ikon

Bemærk: Frontpanelindikatoren for den valgte KILDE blinker, hver gang der trykkes på en knap, for at bekræfte kommandoen.

Kilde