Drift på batteri

Et fuldt opladet batteri giver ca. tre timers brug ved maksimal lydstyrke. Hvor hurtigt batteriet aflades afhænger af indstillingen af lydstyrken. Du kan forlænge batteriafspilningstiden betydeligt ved at reducere lydstyrken.

Kontrol af batteriet

Batteristatusindikatoren er normalt slukket for at spare på batteristrømmen. Hvis du vil kontrollere opladningsniveauet, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede og holde øje med batteriindikatoren

• Grøn: 70 % eller mere af fuld opladning
  • Gul: 20 % til 70% af fuld opladning
  • Rød 20 % eller mindre (opladning påkrævet)

Batteribeskyttelsestilstand

Hvis SoundLink®-højttaleren ikke er tilsluttet strøm og ikke bruges i mere end 14 dage, skifter den til batteribeskyttelsestilstand for at spare batteristrøm. Hvis du vil aktivere højttaleren igen, skal du tilslutte den til lysnettet.

Opladning af batteriet

Batteristatusindikatoren på SoundLink®-højttaleren lyser rødt, når batteriet skal oplades. Batteriet kan oplades, når dækslet er åbent eller lukket. Du kan bruge højttaleren, mens batteriet oplades.

Gør følgende, når du vil oplade batteriet:

• Slut strømforsyningens jævnstrømsnetledning til jævnstrømsstikket på SoundLink®-højttalerens bagside
  • Sæt strømforsyningen i en almindelig stikkontakt. Højttaleren udsender en tone for at bekræfte, at der er tilsluttet strøm

Den anbefalede opladningstid er 3 timer. Batteristatusindikatoren angiver opladningsstatus.

• Gul: Batteriet oplader
  • Grøn: Opladningen er afsluttet

Udskiftning af batteriet

Batteriet bør udskiftes, når:

• Batteristatusindikatoren lyser gult efter 10 timers uafbrudt opladning
  • Batteridriftstiden bliver væsentligt kortere

Ved udskiftning af batterier kan du kontakte Bose kundeservice.