Drift på batteristrøm

Et fuldt opladet batteri giver ca. tre timers brug, hvis systemet er indstillet til maksimal lydstyrke. Hvor hurtigt batteriet aflades afhænger dog af, hvilken slags musik der afspilles, og indstillingen for lydstyrke. Du kan forlænge driftstiden for batteriet betydeligt ved at skrue ned for lydstyrken.

Indikatoren for batteristatus på Bose®-systemet angiver, når det er nødvendigt at oplade batteriet. For oplysninger om opladning af batteriet, se Opladning af batteriet.

Manuel kontrol af batteri

Batteriindikatoren er normalt slukket for at spare på batteristrømmen. På fjernbetjeningen skal du trykke på og holde OFF og bemærke batteriindikatorens farve, som viser opladningsniveauet.

Off

• Grøn: 70 % af fuld opladning eller mere
  • Gul: 20 % til 70 % af fuld opladning
  • Blinker rødt: 20 % eller mindre af fuld opladning (der er behov for opladning)

Hvornår skal batteriet udskiftes?

Udskift batteriet, når:

• Indikatoren for batteristatus lyser gult efter 10 timers opladning
  • Batteridriftstiden aftager med tiden

Batteribeskyttelsestilstand

Hvis dit SoundLink®-system ikke har været tilsluttet strøm og ikke har været brugt i mere end 14 dage, skifter det til batteribeskyttelsestilstand for at spare batteristrøm. Dit system er i denne tilstand, når du indstiller det første gang. For at genaktivere systemet og genoplade batteriet, skal du slutte strømforsyningen til systemet og til en stikkontakt.