Ingen lyd fra højttaleren

Her er nogle forslag, hvis der ikke kommer nogen lyd ud af din højttaler.

Hvis stemmemeddelelser er aktiveret, skal du trykke på Bluetooth-knappen for at høre de tilsluttede enheder. Kontrollér, at du bruger den rigtige enhed

Hvis der er tilsluttet to enheder, skal du sætte lyden for den første enhed på pause og afspille lyd på den anden enhed. Du kan også deaktivere Bluetooth på den tilsluttede enhed, som ikke afspiller musik

Prøv en anden musikkilde eller app

Ryd højttalerens parringsliste ved at holde multifunktionsknappen nede i 10 sekunder og slette højttaleren fra enhedens Bluetooth-liste. Tilslut højttaleren til enheden igen

Nulstil højttaleren til fabriksindstillingerne ved at holde  multifunktionsknappen  og lydstyrke ned (-) nede samtidig i 10 sekunder.  Bluetooth-indikatoren lyser blåt, og du hører en stemmemeddelelse, der beder dig om at vælge et sprog. Tilslut højttaleren til enheden igen

Prøv at oprette forbindelse til en anden enhed