Ingen lyd fra højttaler

Hvis din højttaler ikke afspiller nogen lyd, kan du prøve følgende for at løse problemet:

Kontrollér, at lydstyrken er skruet op. Øg lydstyrken ved hjælp af fjernbetjeningen. Du bør kunne se LED-indikatoren blinke på forsiden af højttaleren, når systemet modtager en fjernkommando

Sørg for, at kablet, der forbinder højttaleren med TV'et, er skubbet helt ind i begge ender

Hvis du forsøger at høre lyd fra et TV, skal du kontrollere, at TV'ets lydudgang er indstillet korrekt. I TV-menuen skal du navigere til indstillingerne for lyd og se efter en indstilling for TV-højttalere eller lydudgang. TV-højttalerne skal muligvis slukkes, og outputtet skal muligvis indstilles til faste eller eksterne højttalere

Bemærk: Hvis der ikke er en fast outputfunktion tilgængelig for dit TV, kan det være nødvendigt at skrue op for lydstyrken på dit TV for at høre den via Bose-højttaleren – selvom TV-højttalerne er slukket.

Prøv at tilslutte din højttaler direkte til din lydenhed. I stedet for at slutte den til TV'ets udgang kan du f.eks. midlertidigt slutte højttaleren til udgangen på kablet eller satellitboksen. Dette kan hjælpe med at afgøre, om selve højttaleren fungerer, og problemet er indstillingen af TV'ets udgang

Tilslut din højttaler til en Bluetooth-enhed. Hvis du kan få Bluetooth-lyd, men ikke lyd fra dit TV, kan problemet skyldes dine TV-indstillinger eller forbindelsen til TV'et

Hvis du stadig har problemer med din højttaler, skal du kontakte os.