KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Ingen lyd fra den ene øretelefon

Hvis du kun hører lyd fra én øretelefon:

  • Placer begge øretelefoner i opladningsetuiet, indtil de klikker på plads magnetisk, og opladningsindikatorerne blinker hvidt. Fjern derefter øretelefonerne
  • Prøv en anden kilde eller streamingtjeneste
  • Prøv at oprette forbindelse til en anden mobil enhed
  • Slå Bluetooth-funktionen fra og derefter til på din mobilenhed
  • Slet dine trådløse Bose® SoundSport® Free-hovedtelefoner fra Bluetooth-listen på din mobile enhed. Tilslut derefter igen

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback