90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Ingen lyd fra intern kilde

Hvis du ikke kan høre lyden fra en kilde, der er integreret i Bose-systemet (dvs. AM- eller FM-radio), kan du prøve følgende:

  • Kontrollér, at Acoustimass®-modulets LED er tændt. Acoustimass-modulets LED lyser, når det er korrekt tilsluttet et aktivt mediecenter. Hvis LED'en ikke lyser, skal du kontrollere, at Acoustimass-modulet er sluttet til en fungerende stikkontakt.
  • Kontrollér, at lydindgangskablet er korrekt tilsluttet. Lydindgangskablet, der forbinder mediecentret og Acoustimass-modulet kan have revet sig løs eller er forkert tilsluttet.
  • Tjek tilstanden på lydindgangskablet. Kontrollér, at der ikke er gået noget i stykker i enderne på mini-din-stikket. Tjek, om der er knæk eller brud. Udskift kablet, hvis kablet på nogen måde er knækket eller beskadiget.
  • Vær sikker på, at der ikke er sluttet noget til hovedtelefonstikket. Højttalerne afbryder automatisk lyden, når hovedtelefoner (eller ethvert kabel med et 3,5 mm stereostik) er sluttet til systemet.
  • Udfør en produktnulstilling. Sluk for systemet, og fjern netledningen fra systemet i 60 sekunder, genindsæt begge ender af lydindgangskablet, tilslut strømmen igen, og prøv systemet igen.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback