Gratis levering og gratis returnering
 

Ingen lyd fra intern kilde

Hvis du ikke kan høre lyden fra en kilde, der er integreret i Bose-systemet (dvs. AM- eller FM-radio), kan du prøve følgende:

  • Kontrollér, at Acoustimass®-modulets LED er tændt. Acoustimass-modulets LED lyser, når det er korrekt tilsluttet et aktivt mediecenter. Hvis LED'en ikke lyser, skal du kontrollere, at Acoustimass-modulet er sluttet til en fungerende stikkontakt.
  • Kontrollér, at lydindgangskablet er korrekt tilsluttet. Lydindgangskablet, der forbinder mediecentret og Acoustimass-modulet kan have revet sig løs eller er forkert tilsluttet.
  • Tjek tilstanden på lydindgangskablet. Kontrollér, at der ikke er gået noget i stykker i enderne på mini-din-stikket. Tjek, om der er knæk eller brud. Udskift kablet, hvis kablet på nogen måde er knækket eller beskadiget.
  • Vær sikker på, at der ikke er sluttet noget til hovedtelefonstikket. Højttalerne afbryder automatisk lyden, når hovedtelefoner (eller ethvert kabel med et 3,5 mm stereostik) er sluttet til systemet.
  • Udfør en produktnulstilling. Sluk for systemet, og fjern netledningen fra systemet i 60 sekunder, genindsæt begge ender af lydindgangskablet, tilslut strømmen igen, og prøv systemet igen.

Var dette en hjælp?

Send

Tak for dine kommentarer.