Ingen respons fra fjernbetjeningen

Prøv følgende for at løse problemet:

Sørg for, at fjernbetjeningen er inden for systemets rækkevidde. Den maksimale rækkevidde af fjernbetjeningen er seks meter

Kontroller, at LED-indikatoren for enten AUX eller trådløs blinker, når du trykker på en knap på fjernbetjeningen. Afhængig af hvilken kilde der anvendes, vil den tilhørende LED blinke, når højttaleren modtager signalet. Find ud af, om LED-indikatoren for enten AUX eller trådløs blinker på højttaleren blinker, når du trykker på en knap på fjernbetjeningen, og foretag derefter de rette valg nedenfor

LED blinker

Det er normalt, at afspil/pause-knappen ikke reagerer, hvis den blev trykket på inden de seneste 10 sekunder. For at fungere ordentligt, kan det for AirPlay® tage op til 10 sekunder, før den er i stand til at udføre en anden kommando fra samme knap på fjernbetjening. Dette skyldes mængden af kommunikation mellem enhederne, der er nødvendig for at sikre ensartet AirPlay systemdrift

Betjeningsfunktioner kan være påvirket af systemressourcer. Musikprogrammer kan opføre sig forskelligt. Nogle er hurtigere til at reagere på betjeningsfunktioner end andre. Hvis andre programmer lægger beslag på systemressourcerne, kan det tage længere tid end normalt for betjeningsfunktionerne at registrere musikprogrammet. Prøv at lukke unødvendige programmer, der muligvis bruger systemressourcer

Udfør en produktnulstilling. Sluk for systemet (tag netledningen ud, eller fjern ekstrabatterierne) i et minut, og tænd derefter for det igen

LED blinker ikke

Sørg for, at det korrekte batteri bruges. Det korrekte batteri er mærket CR2032 eller DL2032

Sæt et nyt batteri i fjernbetjeningen. Sørg for, at batteriet vender rigtigt i forhold til markeringerne i batterirummet. Sørg for at bruge den rigtige type batteri

Bemærk: En batteritester er måske ikke en pålidelig indikator for strøm i et svagt batteri. Testeren kan vise, at batteriet er opladet, men batteriet er muligvis ikke i stand til at levere strøm til enheden.

Sørg for, at batteriklemmerne rører ved batteriet og ikke hinanden. Batteriklemmerne kan komme i kontakt med hinanden og hindre fjernbetjeningen i at fungere korrekt. Sørg for, at klemmerne har en korrekt tilslutning til batteriet

Udfør en produktnulstilling. Sluk for systemet (tag netledningen ud, eller fjern ekstrabatterierne) i et minut, og tænd derefter for det igen