Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Ingen lyd fra AUX-enhed

Prøv følgende trin for at løse problemet:

Kontroller, at den tilsluttede enhed er tændt og afspiller

tryk på aux på højttaleren, og kontroller, at kildeindikatoren lyser

AUX

Kontroller, at 3,5 mm-stikket er sat helt ind i højttaleren og sat helt ind i kildeenheden

kontroller, at højttalerens lyd ikke er slået fra, og at der er skruet op for højttalerens lydstyrke. tryk på knappen play/pause for at slå højttaleren til/fra

Play/pause

Øg lydstyrken for AUX-enheden

Øg højttalerlydstyrken

Prøv at bruge et andet AUX-kabel

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback