Ingen lyd fra den tilsluttede enhed

• Sørg for, at kildeenheden er tændt og afspiller
  • Kontrollér lydniveauet på den tilsluttede enhed
  • Prøv at afspille eller streame fra en anden musikkilde
  • Prøv med et andet sæt hovedtelefoner for at afgøre, om kilden er defekt
  • Tænd hovedtelefonerne, og oplad batteriet
  • Tryk på Tænd/Sluk-/Bluetooth-knappen for at høre den tilsluttede enhed. Kontrollér, at du bruger den rigtige enhed
  • Flyt din enhed tættere på hovedtelefonerne og væk fra eventuel interferens eller blokering
  • Hvis der er tilsluttet to enheder, skal du sætte den første enhed på pause og afspille den anden enhed
  • Hvis der er tilsluttet to enheder, skal du flytte enhederne inden for hovedtelefonernes rækkevidde (10 m)