Ingen lyd fra en Bluetooth® -enhed

Hvis du' ikke får lyd fra en tilsluttet Bluetooth-enhed:

Frakobl alt, der er tilsluttet højttaleren's AUX-stik. Når AUX-stikket er tilsluttet, deaktiveres Bluetooth.

Gå til enheden's Bluetooth-indstillinger, og kontroller, at den er tilsluttet højttaleren

Kontrollér, at volumenknappen er skruet op. Indstil Bluetooth-enheden's lydstyrke til 90 %, og brug derefter lydstyrkereguleringen på Bose-højttaleren for at indstille lydstyrken

Prøv at afspille en anden kilde på Bluetooth-enheden. Prøv f.eks. en anden app for at se, om fejlen ligger i en bestemt app

Din Bluetooth-enhed kan være uden for rækkevidde. Prøv at flytte den nærmere højttaleren

I enhedens Bluetooth-indstillinger skal du vælge at "GLEMME" eller "FJERNE" Bose-højttaleren. Par derefter enheden med højttaleren igen, og test

På højttaleren skal du trykke på og holde Bluetooth-knappen nede i ti sekunder for at rydde listen over Bluetooth-enheder. Par derefter enheden med højttaleren igen, og test

Genstart Bluetooth-enheden. Det kan du typisk gøre ved at slukke den helt og derefter genstarte den

Genstart højttaleren ved at frakoble netledningen i 30 sekunder.

Prøv en anden Bluetooth-enhed for at fastslå, om der er et problem med enheden