Ingen lyd fra en Bluetooth®-enhed

Prøv følgende for at løse problemet:

• Sørg for, at enheden er tilsluttet højttaleren
  • Kontroller, at højttalerens lyd ikke er slået fra, og at der er skruet op for højttalerens lydstyrke
  • Kontroller, at Bluetooth-enheden afspiller lyd, og at der er skruet op for lydstyrken
  • Din Bluetooth-enhed kan være uden for rækkevidde. Prøv at flytte den nærmere højttaleren
  • Flyt din Bluetooth-enhed og/eller højttaleren væk fra andre enheder, som genererer elektromagnetisk interferens. Som eksempler kan nævnes trådløse telefoner, mikrobølgeovne, trådløse netværksroutere eller andre Bluetooth-enheder
  • Hvis det er muligt, skal du slukke alle andre Bluetooth-enheder i nærheden eller deaktivere deres Bluetooth-funktionalitet
  • Sluk højttaleren, og tænd den derefter igen