Gratis fragt for ordrer på 345 DKK eller mere samt gratis returfragt.

Mine hovedtelefoner vil ikke tænde.

Sørg for, at batteriet vender rigtigt. Match "+" og "-" på batteriet med markeringerne i batterirummet

Sørg for, at batterirummet ikke er beskidt. Brug trykluft til at blæse støv og snavs ud af batterirummet. Brug isopropylalkohol og vatpinde til at rense kontakterne inden i batterirummet

Prøv at sætte et nyt batteri i

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback