KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Min alarm bliver ved med at ringe kl. 6 hver morgen. Hvordan får jeg slukket for den?

systemet har to uafhængige alarmer. kontroller, at begge alarmtider ikke er synlige i det øverste højre hjørne på displayet. hvis det er tilfældet, skal du trykke på alarm 1 og/eller alarm 2 for at slukke alarmen/alarmerne.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback