Få gratis levering, når du bestiller i dag.
 

Tilgængelighed af musiktjenester

Gælder for:

mere...

Musiktjenester

Ikke alle musiktjenester er tilgængelige i alle områder. Nedenfor kan du se en liste over tjenester og deres regionale tilgængelighed.

Musikbibliotek

Et musikbibliotek består af musik, der er gemt på din computer eller dit NAS-drev. Derfor er dit musikbibliotek altid tilgængeligt, når du har forbindelse til et SoundTouch-system.

Internetradio

Internetradio er en musiktjeneste, der transmitteres via internettet. Så længe dit SoundTouch-system er sluttet til et netværk, kan du få adgang til internetradio overalt.

TuneIn-radio er gratis for alle SoundTouch-brugere – Premium TuneIn-konti og -indhold understøttes ikke. TuneIn giver dig mulighed for at lytte til mere end 100.000 radiostationer og mere end fire millioner podcasts, der streames fra alle kontinenter. Du kan finde flere oplysninger på tunein.com.

Pandora tilbyder gratis og betalte internetradiotjenester (hvis tilgængelige). Du kan oprette radiostationer ved at søge efter en kunstner, sang eller genre. Pandora finder lignende sange baseret på resultaterne af søgningen. Pandora er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Du kan finde flere oplysninger eller oprette en konto på www.pandora.com/about.

Deezer er en musikstreamingtjeneste, der tilbyder 35 millioner numre i høj kvalitet, personlig radio, anbefalinger og hitlister. Deezer er tilgængelig i 180 lande verden over. Deezer er ikke tilgængelig i Indien, Storkina, Hong Kong, Taiwan, Israel og Japan. Du kan finde flere oplysninger om Deezers tilgængelighed på developers.deezer.com/guidelines/countries.

Med Spotify kan du lytte til din yndlingsmusik øjeblikkeligt. Der er millioner af sange, fra gamle klassikere til de nyeste hits. Bare tryk på afspil for at streame alt, hvad du drømmer om. Spotify er tilgængelig i mere end 50 lande. Du kan se en liste over tilgængelige lande på www.spotify.com/us/select-your-country.

iHeartRadio er en gratis, digital radiotjeneste, hvor du kan lytte til dine foretrukne live-stationer eller oprette reklamefri, tilpassede musikstationer med sange fra den kunstner, du vælger, og lignende musik. iHeartRadio er tilgængelig i USA. Du kan finde flere oplysninger på www.iheartradio.com.

SiriusXM-satellitradio er en abonnementsbaseret tjeneste, der har et større udbud af programmer end traditionel radio samt bedre modtagelse. Desuden er mange kanaler uden reklame. SiriusXM-satellitradio er tilgængelig i USA og Canada. Du kan få mere at vide om SiriusXM på www.siriusxm.com.

Amazon Music-abonnenter kan nyde ubegrænset, reklamefri adgang til Amazon Music. Amazons musiktjenester er for nuværende tilgængelige i Østrig, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Spanien, USA og Storbritannien. Du kan få mere at vide ved at klikke her.

Du kan streame musik til dine SoundTouch-systemer med QPlay-funktionen i QQMusic-appen. QQMusic er tilgængelig i Kina. Du kan få mere at vide om QQMusic på y.qq.com.

Var dette en hjælp?

Send

Tak for dine kommentarer.