90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Tilgængelighed af musiktjenester

Musiktjenester

Ikke alle musiktjenester er tilgængelige i alle områder. Nedenfor kan du se en liste over tjenester og deres regionale tilgængelighed.

TuneIn-logo

TuneIn-radio er gratis for alle Bose Music-brugere – Premium TuneIn-konti og -indhold understøttes ikke. TuneIn giver dig mulighed for at lytte til mere end 100.000 radiostationer og mere end fire millioner podcasts, der streames fra alle kontinenter. Du kan finde flere oplysninger på tunein.com.

Pandora-logo

Pandora tilbyder gratis og betalte internetradiotjenester (hvis tilgængelige). Du kan oprette radiostationer ved at søge efter en kunstner, sang eller genre. Pandora finder lignende sange baseret på resultaterne af søgningen. Pandora er i øjeblikket kun tilgængelig i USA. Du kan finde flere oplysninger eller oprette en konto på www.pandora.com/about.

Deezer-logo

Deezer er en musikstreamingtjeneste, der tilbyder 35 millioner numre i høj kvalitet, personlig radio, anbefalinger og hitlister. Deezer er tilgængelig i 180 lande verden over. Deezer er ikke tilgængelig i Indien, Storkina, Israel og Japan. Du kan finde flere oplysninger om Deezers tilgængelighed på developers.deezer.com/guidelines/countries.

Spotify-logo

Med Spotify kan du lytte til din yndlingsmusik øjeblikkeligt. Der er millioner af sange – fra gamle klassikere til de nyeste hits. Bare tryk på afspil for at streame alt, hvad du drømmer om. Spotify er tilgængelig i mere end 50 lande. Du kan se en liste over tilgængelige lande på www.spotify.com/us/select-your-country.

iHeartRadio-logo

iHeartRadio er en gratis, digital radiotjeneste, hvor du kan lytte til dine foretrukne live-stationer eller oprette reklamefri, tilpassede musikstationer med sange fra den kunstner, du vælger, og lignende musik. iHeartRadio er tilgængelig i USA. Du kan finde flere oplysninger på www.iheartradio.com.

SiriusXM-logo

SiriusXM-satellitradio er en abonnementsbaseret tjeneste, der har et større udbud af programmer end traditionel radio samt bedre modtagelse. Desuden er mange kanaler uden reklame. SiriusXM-satellitradio er tilgængelig i USA og Canada. Du kan få mere at vide om SiriusXM på www.siriusxm.com.

Amozon Music-logo

Amazon Music-abonnenter kan nyde ubegrænset, reklamefri adgang til Amazon Music. Amazons musiktjenester er for nuværende tilgængelige i Østrig, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Spanien, USA og Storbritannien. Du kan få mere at vide ved at klikke her.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback